FRI FRAGT VED KØB AF MIN. 999 kr.

HUDTERAPEUT inkl. behandlinger

Hudterapeut Uddannelse + Alle kurser

Dette kursus inkluderer både hudterapeutuddannelsen og alle vores en-dags kurser: Mesoterapi Microneedling Peeling PRP (platelet rich plasma) Hydrofacial.

Beliggenhed: Farverland 6, Glostrup

Varighed: 8 uger

Opstart: Aftales sammen

Mødetider: Mandag, tirsdag og torsdag kl17-21, Søndag kl.10-15

Pris: 22500kr ex moms og 30.000kr inkl moms. (Du sparer 10.000kr)

Maskiner og produkter til eget brug kan tilkøbes her

Hvad lærer jeg?

Dette forløb uddanner dig som hudterapeut og inkluderer kurser i Mesoterapi, Microneedling, Peeling, PRP (platelet-rich plasma) og Hydrofacial. Efter gennemførelsen af dette omfattende program kan du betegne dig selv som en komplet hudterapeut med ekspertise inden for de nævnte områder. Du vil modtage et diplom samt et certifikat for hvert kursus, som kan styrke din jobsøgning globalt. Ved at vælge dette samlede pakketilbud sparer du 10.000 kr sammenlignet med at købe uddannelsen og kurserne individuelt.

Dette kursus indeholder:

Hudterapeut-uddannelsen og 5 forskellige kurser:

  • Mesoterapi
  • Microneedling
  • Peeling
  • PRP (platelet rich plasma)
  • Hydrofacial

Efter endt uddannelsesforløb, bliver man eksamineret af et panel fra Belgien.

En bestået eksamen giver der adgang til et internationalt diplom, som udstedes til kosmetologer både i Danmark og Belgien

Ønsker du at få et internationalt diplom som kosmetolog, der giver der mulighed for at arbejde i hvilket som helst land i verden?

Asma International Academy udsteder et kosmetologdiplom, som er et af det mest anerkendte kvalitetsmærker for skønhedsprofessionelle i Europa og over hele verden, og som har været det i over 45 år.

Asma International Academy tilbyder dig et forløb over to måneder, som gør dig fuldt kvalificeret til at udføre ansigts- og kropsbehandlinger, herunder forskellige eksfolieringsmetoder samt massage.

I slutningen af forløbet bliver man bedømt af eksaminatorer fra Belgien.

De studerende, der viser de bedste resultater, vil have mulighed for at få  GOLD MASTER eller PLATINUM MASTER diplom.

Klar til at blive en Hudterapeut?

Tilmeld dig nu og få dit Diplom!

Vores glade kursister

Er du den næste?

Line JørgensenKursist, Hudterapeut
Read More
Jeg var med på et hudterapeut kursus for nylig, og det var virkelig en fed oplevelse! Underviserne var mega erfarne og virkelig engagerede. De delte ud af deres viden på en super entusiastisk måde, der gjorde det hele meget sjovere
Fatima AlmasKursist, Hudterapeut
Read More
Fra forskellige hudtyper til avancerede tricks - de fik det hele til at virke som noget, vi kunne håndtere. Det fedeste var, at vi ikke bare sad og hørte på det, vi fik lov til at prøve det hele selv. At smide teorien og få hænderne i det, gjorde en kæmpe forskel. Jeg føler mig meget mere selvsikker nu.
Stine KofoedKursist, Pakketilbud
Read More
Jeg besluttede mig for at gå all in og tage den fulde pakke, inklusive hudterapeut-uddannelsen samt alle en-dags kurser som mesoterapi, microneedling, prp, hydrafacial, og jeg har simpelthen ingen fortrydelse! Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse.
Previous
Next