FRI FRAGT VED KØB AF MIN. 999 kr.

KEMISK PEELING

Kemisk Peeling Kursus

Dyk ned i den stigende popularitet af kemiske peels med vores eksklusive kursus, designet til at udstyre dig med nøglefærdigheder inden for avanceret hudfornyelse. I Danmark er efterspørgslen efter kemiske peels stigende, og dette kursus er din mulighed for at tage del i den blomstrende skønhedsindustri.

Beliggenhed: Farverland 6, Glostrup

Varighed: 5 timer

Opstart: Den 4. Søndag i hver måned (Kl.10-15)

Pris: 2812kr ex moms og 3750kr inkl moms.

Maskiner og produkter til eget brug kan tilkøbes her

Hvad lærer jeg?

Vores Kemisk Peeling-kursus er din adgangsbillet til at mestre kunsten af avancerede hudfornyelsesmetoder. Udforsk kraften i kemiske peels og lær, hvordan de kan forbedre hudens tekstur, reducere fine linjer og tackle pigmentforandringer. Fra teoretisk forståelse til praktisk anvendelse vil du erhverve de nødvendige færdigheder til at udføre kemiske peels med sikkerhed og ekspertise.

Kursus Indhold:

  1. Teoretisk Grundlag: Dyk ned i videnskaben bag kemiske peels, og forstå hvordan forskellige syrer påvirker huden for at fremme foryngelse og forbedre hudens sundhed.

  2.  
  3. Indikationer og Kontraindikationer: Identifikation af egnede kandidater til kemiske peels samt forståelse af situationer, hvor behandlingen bør undgås.

  4.  
  5. Behandlingsprotokoller: Udvikling af tilpassede behandlingsplaner baseret på hudens tilstand, ønskede resultater og klientens unikke behov.

  6.  
  7. Sikkerhedsprocedurer: Lær vigtigheden af korrekt forberedelse, anvendelse og efterbehandling for at sikre en sikker og effektiv peelingproces.

  8.  
  9. Produktkendskab: Bliv bekendt med de forskellige kemiske peeling-produkter og deres anvendelse i forskellige situationer.

  10.  

Efter afslutning af kurset vil du være i stand til at udføre kemiske peels med tillid, opnå imponerende resultater og tilbyde dine klienter en foryngelsesoplevelse. Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod at blive en autoritet inden for kemisk hudfornyelse!

Klar til at mestre Kemisk Peeling?

Tilmeld dig nu og få dit certifikat!

Vores glade kursister

Er du den næste?

Line JørgensenKursist, Hudterapeut
Read More
Jeg var med på et hudterapeut kursus for nylig, og det var virkelig en fed oplevelse! Underviserne var mega erfarne og virkelig engagerede. De delte ud af deres viden på en super entusiastisk måde, der gjorde det hele meget sjovere
Fatima AlmasKursist, Hudterapeut
Read More
Fra forskellige hudtyper til avancerede tricks - de fik det hele til at virke som noget, vi kunne håndtere. Det fedeste var, at vi ikke bare sad og hørte på det, vi fik lov til at prøve det hele selv. At smide teorien og få hænderne i det, gjorde en kæmpe forskel. Jeg føler mig meget mere selvsikker nu.
Stine KofoedKursist, Pakketilbud
Read More
Jeg besluttede mig for at gå all in og tage den fulde pakke, inklusive hudterapeut-uddannelsen samt alle en-dags kurser som mesoterapi, microneedling, prp, hydrafacial, og jeg har simpelthen ingen fortrydelse! Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse.
Previous
Next