FRI FRAGT VED KØB AF MIN. 999 kr.

HYDRAFACIAL

HydraFacial Kursus

Dyk ned i verden af hudfornyelse med vores Hydrafacial-kursus. Lær den avancerede teknik bag Hydrafacial-behandlinger, der kombinerer rensning, eksfoliering, udrensning og fugtgivende for en strålende og sund hud. Perfektionér dine færdigheder og oplev kunsten af Hydrafacial. Tilmeld dig nu for at starte din rejse mod hudens ultimative forfriskning

Beliggenhed: Farverland 6, Glostrup

Varighed: 5 timer

Opstart: Den 3. Søndag i hver måned (Kl.10-15)

Pris: 4687kr ex moms og 6250kr inkl moms.

Maskiner og produkter til eget brug kan tilkøbes her

Hvad lærer jeg?

Velkommen til vores omfattende Hydrafacial-kursus, hvor du vil blive indført i kunsten af denne banebrydende teknologi inden for hudpleje. Dette kursus er designet til at give dig en dybdegående forståelse af Hydrafacial-behandlinger og udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at udføre dem med ekspertise.

Kursusindhold:

  1. Teoretisk Grundlag: Få indsigt i videnskaben bag Hydrafacial, herunder de fire vigtige trin: rensning, eksfoliering, udrensning og fugtgivning. Forstå, hvordan hver fase bidrager til hudens sundhed og udstråling.

  2.  

  3. Praktisk Anvendelse: Hands-on træning i brugen af avanceret Hydrafacial-udstyr. Lær de korrekte teknikker og justeringer for at skræddersy behandlinger til individuelle hudtyper.

  4.  

  5. Behandlingsprotokoller: Udvikl skræddersyede behandlingsprotokoller baseret på klientens unikke behov og hudtilstand. Lær at tilpasse Hydrafacial for at tackle udfordringer som akne, fine linjer, og pigmentforandringer.

  6.  

  7. Produktkendskab: Bliv fortrolig med de nødvendige produkter og ingredienser, der anvendes i Hydrafacial-behandlinger. Forstå, hvordan de synergistisk arbejder for at opnå optimale resultater.

  8.  

  9. Kundeservice og Kommunikation: Lær at rådgive klienter, forklare procedurer og skabe en positiv oplevelse. Forstå betydningen af efterbehandling og hjemmeplejeanbefalinger.

  10.  

Efter endt kursus vil du ikke kun have opnået en dybdegående viden om Hydrafacial, men også tilegnet dig praktiske færdigheder til at levere disse behandlinger med professionalisme og sikkerhed. Dermed vil du modtage dit personlige certifikat!

Klar til at mestre HydraFacial?

Tilmeld dig nu og få dit certifikat!

Vores glade kursister

Er du den næste?

Line JørgensenKursist, Hudterapeut
Read More
Jeg var med på et hudterapeut kursus for nylig, og det var virkelig en fed oplevelse! Underviserne var mega erfarne og virkelig engagerede. De delte ud af deres viden på en super entusiastisk måde, der gjorde det hele meget sjovere
Fatima AlmasKursist, Hudterapeut
Read More
Fra forskellige hudtyper til avancerede tricks - de fik det hele til at virke som noget, vi kunne håndtere. Det fedeste var, at vi ikke bare sad og hørte på det, vi fik lov til at prøve det hele selv. At smide teorien og få hænderne i det, gjorde en kæmpe forskel. Jeg føler mig meget mere selvsikker nu.
Stine KofoedKursist, Pakketilbud
Read More
Jeg besluttede mig for at gå all in og tage den fulde pakke, inklusive hudterapeut-uddannelsen samt alle en-dags kurser som mesoterapi, microneedling, prp, hydrafacial, og jeg har simpelthen ingen fortrydelse! Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse.
Previous
Next