FRI FRAGT VED KØB AF MIN. 999 kr.

Vores behandlinger

Du kan se alle vores behandlinger her.

Hvis du har nogle spørgsmål ind til vores behandlinger eller lign,
så kan du altid kontakte os på:

Telefon: +45 22 97 42 50
Email: mccmdanmark2021@gmail.com

Vores behandlinger

Skin Pen Behandling

Meso pen Mesoetetic – behandling med videnskabelig dokumenteret effekt med meso pen, som stimulerer huden til genopbygning.

BB Glow

Denne behandling er for alle aldre, som har forskellige hudtyper. BE GLOW er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sund og strålende udseende.

Paraffin behandling

Paraffin behandling er en dybdegående og ekstra plejende behandling, som er vejen til blød og smidig hud. Paraffin er en mineralsk olie.

Crystal peel

Crystal peel er en diamant mikrodermabrasion, som er den nyeste generation inden for dette. Det er en hudslibning med diamanter, som er en effektiv behandling til at fjerne de yderste tørre hudlag.

Mesoterapi u. nåle

Mesoterapi uden injektion er en innovativ teknologi, hvor nålen er blevet erstattet af RF bølger. Effekten kan ses med det samme og behandlingen bruges til foryngelse og opstramning af huden samt behandling af strækmærker.

Hydrafacial

Med Hydrafacial får du ikke kun en behandling, men hele seks behandlinger i én. Det er mere end bare en ansigtsbehandling, som giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater.

Champagne behandling

Denne behandling er en intensiv anti-aging behandling med øjeblikkelig handling, hud der bliver mere strålende. Den renser dybt i huden, fjerner døde celler og lukker porerne.

Gold behandling

MCCM guldpakke fremmer hudens vitalitet, reducerer rynkernes udseende og regenererer de indre lag af epidermis. Den giver huden en glattere struktur og lysere look.

Kropsmassage

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel, som fx nakke, lænd og hovedbund. Det giver en enorm positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv.

Læbe behandling

Behandlingen giver en naturlig øgning af læbernes fylde og farve. Vi anbefaler 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum, for at give en naturlig øgning af læberne.

Skinpen & T35P

En kombinationsbehandling af skinpen og T35P peeling, som har en kraftig opstrammende virkning. Det er en effektiv behandling af ældning og modning af huden.

Mesoterapi mod hårtab

Mesoterapi kan afhjælpe på hårtab, tyndt hår eller ødelagt hår. Der tilføres en lang række vitaminer til hovedbunden samt tilføjer næringsstoffer og mineraler.

Intelligent Eye Spa

Denne behandling er en beroligende og afslappende Eye Spa, hvor kombinationen af produkterne beroliger og fugter huden omkring øjnene og hjælper med at falme udtrykslinjer og rynker.

Mesoterapi Ansigt

Du kan holde din hud ung med denne mesoterapi behandling, med Viskoderm Skinko eller Skinko E, som begge er fugtgivende, rynkeglattende behandlinger.

Dybderens kvinder/mænd

Denne dybderens er en ansigtsbehandling, hvor der afrenses grundigt 2 gange for at fjerne make-up, støv og snavs. Herefter bruger vi en effektiv peeling, der fjerner døde hudceller fra huden.

Kvalitetsprodukter hos Mccm

Hos os bruger vi kun de bedste produkter indenfor “beauty”, så vores kunder kun får det bedste og mest mulig nytte ud af vores sortiment.

Vi går ikke på kompromis med vores produkter, som er i meget høj kvalitet. Når du har fået en behandling hos os, vil vi med glæde fortælle lidt om vores produkter og hvilke der passer bedst til dig.

Du kan også shoppe dine favoritprodukter her på siden og vi sørger for hurtig levering og konkurrencedygtige priser.